De eerste week - Reisverslag uit Kralendijk, Bonaire van Kevin Daantje - WaarBenJij.nu De eerste week - Reisverslag uit Kralendijk, Bonaire van Kevin Daantje - WaarBenJij.nu

De eerste week

Door: Daantje

Blijf op de hoogte en volg Kevin

29 September 2012 | Bonaire, Kralendijk

Hallo allemaal!
Hier zijn we weer met een update van de eerste week. Veel gedaan en veel gebeurd, nee dat valt wel mee. Nadat we donderdag waren aangekomen is kevin meteen zaterdag al gaan werken jaja hopakee meteen in het ritme komen. Ondertussen heb ik alles aan kant gedaan zodat ons appartement ook een beetje leefbaar is zie de foto's voor het resultaat :) en opzoek naar een baantje natuurlijk.
Maandag ben ik weer verder gegaan met solliciteren, en het resultaat is er dinsdag kon ik aan de gang als ijscovrouw lekker koel in de airco en veel ijs :). In het ziekenhuis ben ik helaas nog niet verder gekomen beetje het verhaal van kastje naar de muur en weer terug, helaas. Maar wat nog niet is kan nog komen.
Heb nu wat foto's zodat jullie kunnen zien waar wij een beetje uithangen na ons werk. Deze week ging super snel en het gaat met ons beide super goed we genieten enorm van deze ervaring. Ik maak maar weer een eind aan ons verhaaltje dan kan ik nog net even het zwembad in plonsen en een koud wijntje drinken wat op me staat te wachten hier :)

Dikke kussen en knuffels voor iedereen en tot de volgende update.

• 30 September 2012 - 00:52

Daan En Ronnie:

Hoi Kevin en Daan.
    Had al enkele foto's gezien bij jullie thuis. Leuk om al die cadootjes zo te zien.
    Fijn voor jou Daan dat je al een baan gevonden hebt. Als we tijd hebben komen we bij jou een ijsje eten maar helaas hebben momenteel weinig tijd........haha grapje.
    Fijn om te horen dat jullie al een beetje ingeburgerd zijn.
    En jazeker tot de volgende update.
    Groetjes Daan, Ronnie en ook van onze kids. XXX

• 30 September 2012 - 02:28

Kei leuk die foto's, is zeker geen straf om daar te mogen verblijven voor 6 maandjes ;)
    Super dat je ook al werk gevonden hebt en de aanhouder wint wat betreft een baan int ziekenhuis.
    Tot de volgende update.
    xo Gwen & Dave

• 30 September 2012 - 10:34

Tante Ans:

Hallo Luitjes,
    Goed te horen dat jullie zo druk aan het inburgeren zijn en het werken als ijscovrouw is zo verkeerd nog niet in zo´n leuke en warme omgeving en wie weet komt er snel iets anders op je pad.
    Kevin is in elk geval al flink aan het werk op de foto´s te zien veel succes verder en we kijken uit naar jullie volgende verslag dikke knuffel van ons en zorg goed voor jullie zelf XXX

• 30 September 2012 - 12:37

Anita:

Hey Kevin en Daan,leuk de foto,s ,en Daan in de ijsco,s zitten is zo verkeerd nog niet voor jou,lekker lekker,en ach misschien komt er binnenkort toch nog iets voor je vrij in het ziekenhuis,maar je bent in ieder geval onder de pannen,en met die boomhut komt het ook helemaal goed ,wordt volgens mij kei moi,groetjes van ons en lief zijn ,dagdag

Hallo Danielle en Kevin
    Goed te horen dat jullie het zo naar je zin hebben en fijn dat je een baantje hebt danielle maar zoals je weet de aanhouder wint dus maar doorgaan voor die baan in het ziekenhuis.
    zorg goed voor elkaar heel veel groetjes en xxxx van ons

Hallo Danielle en Kevin
    zorg goed voor elkaar heel veel groetjes en xxxx van ons.

Hallo Danielle en Kevin
    zorg goed voor elkaar heel veel groetjes en xxxx van ons.

• 30 September 2012 - 18:37

Tante En Oooome Jurgen:

Hey Kevin en Daan,

goed te horen dat het jullie goed gaat!
    Nou zijn jullie natuurlijk nog niet zo lang weg, maar......het klinkt positief!
    En Daan, werk is werk, maar t zou toch wel mooi zijn om je eigen werk te kunnen doen,
    maar dat kan altijd nog komen en ach.....zo doe je ook nog andere ervaringen op, goed voor je CV, haha. Wij zijn blij dat we weer iets van jullie hebben gehoord en op naar het volgende verslag.
    Groetjes en een dikke knuffel xxxxx

• 01 Oktober 2012 - 17:47

Tante Ine,:

Ik heb de foto's bekeken en ik denk dat jullie je daar (met een beetje moeite, ha,ha) wel kunnen vermaken! Xxxjes tante Ine.

• 04 Oktober 2012 - 15:52

Corina:

Vet jaloers dus...Veel plezier daar!

(Mar)leen:

Oh nou, ik zie anders niet helemaal zoveel verschillen met hier hoor! Iedereen praat nederlands. De Geffense plas heeft ook een zandstrand met bomen. En als je hier wil afkoelen na het werk, dan lukt dat ook best met al die regen en storm hier...

Gek eigenlijk, dat iedereen toch jaloers op jullie is! ;-p

Ben trots op jullie, daan en kevin, en jullie vastberadenheid & lef gaat zeker worden beloond! Geniet ervan!!

• 05 Oktober 2012 - 11:14

(Mar)leen:

O sorry, ik was ongeduldig... :-S