We zijn er! - Reisverslag uit Kralendijk, Bonaire van Kevin Daantje - WaarBenJij.nu We zijn er! - Reisverslag uit Kralendijk, Bonaire van Kevin Daantje - WaarBenJij.nu

We zijn er!

Blijf op de hoogte en volg Kevin

21 September 2012 | Bonaire, Kralendijk

Jaja na een vlucht van alles bij elkaar 12 uur zijn we veilig geland op Bonaire! Het was een hele trip moesten nog wachten op Aruba voordat we weer verder konden. Maar om half 7 hier waren we op onze verblijf plaatst voor het komende half jaar.
Afgelopen week was super snel en super druk geweest, iedereen kei bedankt voor de leuke berichtjes en cadeautjes die we hebben gehad. Zijn allemaal mee naar hier gegaan, extra koffer mee haha maar dat maakt niet uit.
Vandaag waren we al vroeg uit de veertjes zaten nog een beetje met de Nederlandse tijd in het systeem dus om 7 uur zaten we al fris en fruitig aan de koffie. Net lekker een beetje rond gereden en gezorgd dat we iets te eten hebben ff lekker naar de appie Hein geweest ;)
Nou dat was het nu wel weer, Oja het weer is super lekker graad of 35 zonnetje erbij en een lekker briesje!

Groetjes en tot snel xx

• 21 September 2012 - 18:30

Klinkt goed dat weer. Is't daar nu lente of gaan ze ook de herfst in? Vergeet je niet om jullie adres ff door te mailen/ smsen :D Spreek je snel. xx

• 21 September 2012 - 21:28

Tante Ine:

Fijn dat de reis goed verlopen is, na zo'n hectische week kun je nu lekker genieten in het zonnetje en een beetje bijkomen van alle drukte. Hoeveel is het tijdverschil met hier? Veel succes dan nu met inburgeren,
    Xje tante Ine

• 22 September 2012 - 02:17

Ronnie En Daan:

Hoi Daan en Kevin.
    Fijn dat jullie goed aangekomen zijn, was wel een lange reis maar goed jullie zijn er en t kan beginnen!
    Anita heeft me wat foto's doorgemaild van jullie huisje t komend half jaar, kijkt al heel gezellig en Daan-Kevinachtig haha! Leuk ook om de cadootjes en kaarten terug te zien. Als jullie echt alles mee hebben genomen staat dat huisje zo vol haha! Nou geniet ervan en ik kijk nu al uit na jullie volgende bericht of foto's hier. En nu ga ik na bed en jullie pakken nog waarschijnlijk wel een lekker drankje.
    Groetjes Daan en Ronnie x.

• 22 September 2012 - 19:29

Netty En Ton:

Hey wereldreizigers, goed dat alles naar tevredenheid is verlopen.
    Die temperaturen bevallen mij wel, maar het is zo ver als je niet durft te vliegen en afhankelijk bent van een 45 - er toch ?
    Jullie kennende gaan jullie er daar voor de volle 100 % tegenaan maar laat ook wat tijd over om te relaxen.
    We wensen jullie een heel leuk verblijf in Bonaire.

Hartelijke groeten van Netty en Ton. DOEIDOEI.

• 23 September 2012 - 10:57

Tante En OOOOOOoooooooome Jurgen Haha:

Hey die Kevin en Daan,

Tja, tis gewoon moeilijk om nu een berichtje naar jullie te sturen, maar wij wensen jullie het aller, maar dan ook ALLERBESTE daar in Bonaire! Jullie moeten daar natuurlijk werken , tis niet alleen maar vakantie en Kevin, take it easy,GENIET vooral!! Groetjes vanuit wijchen, van Tante, Oooooome Jurgen, Maik, Mathyn, Shannon, Scooby Missy en Tejas natuurlijk

• 24 September 2012 - 13:41

Linda :

Haaaa,

Klinkt helemaal niet verkeerd!
    Fijn te horen dat jullie veilig zijn aangekomen!
    En dat weer, HEERLIJK!!! hier is het koud en waait en regent het bahbah!

liefs linda en sander